De website van SportFM is volledig vernieuwd. Meer dan ooit is de website een aanvulling op het magazine, al kunnen de website bezoekers hier ook elke dag de laatste actualiteiten lezen, bedrijven zoeken en speciaal voor onze abonnees hebben we een member zone ontwikkeld. Hier vindt u niet alleen eerder verschenen artikelen uit het magazine, maar ook exclusieve website artikelen en natuurlijk onze readers. Kortom de website is niet alleen vernieuwd hij is ook uitgebreid.

Reden genoeg om een help onderdeel aan de website toe te voegen. Hieronder vindt u antwoord op de veelgestelde vragen:

Indien uw vraag hier niet wordt beantwoord kunt u uiteraard altijd uw vraag per e-mail sturen naar info@desportuitgever.nl. U vraag wordt dan z.s.m. beantwoord.

 

VEELGESTELDE VRAGEN:

 

1. Hoe vaak komt de SportFM uit?
6x per jaar.

2. Is de nieuwsbrief van SportFM gratis?
Ja, de nieuwsbrief is gratis en kan op elk gewenst moment worden opgezegd.

3. Wat gebeurt er met mijn gegevens?
Wij maken u er op attent dat aan ons verstrekte gegevens zoals naam, adres en telefoonnummers van geregistreerde en/of klanten worden opgenomen in ons gegevensbestand. Uw gegevens worden gebruikt voor onze registratieadministratie voor de uitvoering van met ons gesloten overeenkomsten en om u op de hoogte te (laten) houden van producten en diensten.
De opslag en doorgifte van uw gegevens via het internet zijn beveiligd via de huidige gebruikelijke technieken. U kunt uw eigen gegevens zelf wijzigen op onze website. Indien u uw gegevens wilt laten verwijderen kunt u uw verzoek via email indienen bij info@desportuitgever.nl
.

4. Ik kan niet inloggen op de website, wat nu?
Stuur een email naar info@desportuitgever.nl.

5. Ik heb het magazine niet ontvangen, wat nu?
Stuur een email naar info@desportuitgever.nl.

6. Ik wil een collectief abonnement afsluiten. Kan dat?
Ja dat kan. Stuur een email naar info@desportuitgever.nl, o.v.v. Collectief abonnement SportFM. Vermeld hierin hoeveel abonnementen u wilt. Wij nemen z.s.m. contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

7. Ik wil mijn adres wijzigen?
Stuur een email naar info@desportuitgever.nl, Vermeld duidelijk uw oude adres en uw nieuwe adres.

8. Opzeggen?
Stuur een email naar info@desportuitgever.nl, Wij stellen het op prijs als u de reden van opzegging in uw email vermeldt.