Gratis seminar ‘De ondernemende Sportvereniging’

Komt u ook op 15 of 16 november in Gorinchem naar de Nationale Sportvakbeurs? Kom ons dan even bezoeken op stand 257. Of loop binnen bij ons gratis seminar ‘De Ondernemende Sportvereniging’. Tijdens dit seminar gaan we met de bezoekers in gesprek gaan over o.a. de noodzaak en wenselijkheid van een meer ondernemende houding van sportverenigingen; de toekomst van die verenigingen en de mogelijkheden die er zijn om nieuwe werkwijzen en methoden te gebruiken. Kijk ook eens naar ons bericht over De Ondernemende Sportvereniging.

Het seminar is gratis te bezoeken op beide dagen om 10:30. Zeker zijn van een stoel? Meld je dan aan via floris@desportuitgever.nl ovv aanmelding van Seminar NSVB, de datum en het aantal personen.

 

Sport FM geeft vanaf 2017 E-specials uit: digitale naslagwerken over alles dat met sportclubs en sportaccommodaties te maken heeft. Deze E-specials worden jaarlijks geüpdatet. Als abonnee ontvang je 4 keer per jaar Sport FM op de deurmat en 2 keer digitaal in jouw mailbox. Daarnaast kun je alle E-specials bekijken. Nog geen abonnee? Ga naar www.meerdansport.nl/lid-worden.